Om seychellernaresor.se

Bakom seychellernaresor.se ligger researrangören Kenzan Travel AB, ägare till varumärkena Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. Vi har hjälpt tusentals resenärer att förverkliga sina drömresor till Seychellerna och andra exotiska destinationer. Seychellerna har de senaste åren seglat upp som en av våra mest populära destinationerna och för att tillgodose den efterfrågan som finns för mer information om den här paradisön har vi skapat seychellernaresor.nu.

Vår ambition är att erbjuda er mest och bäst information om Seychellerna. Här får ni tips på hotell, flyg, utflyktsmål, sevärdheter, nöjen, restauranger och mycket mer. Vi uppmanar er som har besökt Seychellerna att hjälpa oss uppnå vår höga målsättning genom att maila in era favorittips på Seychellerna till info@seychellernaresor.nu

Våra resor

På seychellernaresor.se tipsar vi om resor som Kenzan Travel erbjuder. Med över 20 års erfarenhet av att arrangera resor till Seychellerna besitter Kenzan Travel en unik kompetens som kommer er till godo.

Vi på seychellernaresor.se vill vi att ni skall uppleva det genuina Seychellerna, äta på lokala restauranger, besöka lokala barer, bo på mindre hotell som är lokalt ägda och bidra till den lokala ekonomin. Läs mer om våra olika resor till Seychellerna och boka här:

Save

KENZAN TRAVEL AB
Org nr: 556954-0783
E-mail: info@afro-caribbean.se

Öppettider
Mån-Fre 09:00-17:00

KENZAN TRAVEL Denmark ApS
Cvr nr:
 42636258
E-mail: info@kenzantravel.se

Sociala medier
Vår Facebook-sida
Vår YouTube-sida

Kontakta oss gärna: