Våra resor till Seychellerna

Flyg
Då det inte går några direktflyg från Skandinavien till Seychellerna får man räkna med att göra minst en mellanlandning. Beroende på var du reser ifrån får man räkna med en restid på omkring 13–16 timmar från Skandinavien. Det finns en mängd olika flygbolag som flyger till Seychellerna, bland annat Condor, KLM, British Airways, Qatar Airways, Air France, Etihad Airways, Emirates och Kenya Airways.

Våra reseförslag till Seychellerna

Ö-luffa i Seychellerna

Med boende på familjeägda, charmiga guesthouses kan även de med mindre plånbok få uppleva paradiset. Bo på tre olika öar för att se så mycket som möjligt av natursköna Seychellernas ö-värld.

Mahé, Praslin och La Digue

Se det bästa av Seychellerna! Börja din resa med naturupplevelser på den vackra huvudön Mahé för att därefter ta färja till Praslin, känd för dess vackra stränder.  Avsluta resan på charmiga La Digue. Du bor på hotell med mycket bra standard. På Mahé ligger huvudstaden Victoria, som är världens minsta huvudstad. På Mahé finns även fina vandringsleder och Seychellernas högsta berg. Praslin ståtar med en av världens vackraste stränder, Anse Lazio. Gör ett besök i nationalparken Vallée de Mai där kärleksnöten Coco de Mer växer. På småskaliga La Digue  är det än så länge nästan bilfritt och du tar dig fram med cykel eller till fots. Passa på att paddla kanot och se de många fina stränderna med dess spektakulära granitformationer.

Fiska på Seychellerna

Cerf Island, Praslin och La Digue

La Digue, avkopplande på paradisön

La Digue är en liten och fantastiskt vacker paradisö med sagolikt vackra stränder. Bästa sätten att ta sig runt är på cykel eller till fots, eller varför inte med oxkärra!
Läs mer

Kombinera två öar, Mahé och Praslin

Resor till havet

Coco de Mer, bo med halvpension

Seychellerna, Praslin

Mahé, Silhouette Island och La Digue

Kryssning i Seychellernas ö-värld

Kryssa mellan Seychellernas fantastiska öar. Njut av den vackra skärgården när ni kryssar mellan de olika öarna och gör stopp för sol, bad och snorkling. Kortare vandring och besök i nationalparken Vallée de Mai erbjuds. Ni bor på fartyget Pegasus som endast rymmer 21 hytter. Kombinera gärna kryssningen med någon av Seychellerna härliga öar.
Läs mer

Exempel på paketresa Seychellerna

Seychellernaresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 
Ring eller maila oss! 
Telefon: 08-30 21 03 
Epost: info@seychellernaresor.nu

Populära resor till Seychellerna:

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med ett skräddarsytt förslag eller svarar på dina frågor:

Seychellernas turistbyrå: