Våra resor till Seychellerna

Afro-Caribbean Travel är ansvarig utgivare av seychellernaresor.nu. Vi är en researrangör som sedan 1996 haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina resedrömmar till Seychellerna och andra exotiska destinationer. Nedan är ett axplock av våra populäraste resor till Seychellerna. Observera att detta endast är förslag, ifall ni önskar en längre eller en kortare resa, annat boende eller kombinera med något annat resmål så skräddarsyr vi efter era önskemål. Skriv till info@seychellernaresor.nu

Flyg
Då det inte går några direktflyg från Skandinavien till Seychellerna får man räkna med att göra minst en mellanlandning. Beroende på var du reser ifrån får man räkna med en restid på omkring 13–16 timmar från Skandinavien. Det finns en mängd olika flygbolag som flyger till Seychellerna, bland annat KLM, British Airways, Qatar Airways, Air France, Etihad Airways, Emirates och Kenya Airways.

Coco de Mer, bo med halvpension
Bo på romantiska hotellet Coco de Mer på vackra ön Praslin, Seychellernas näst största ö. Coco de Mer erbjuder stora rabatter för smekmånadspar. Njut av den fantastiska naturen, de vita stränderna och den goda maten. Praslin ståtar med flera stränder som rankas som de vackraste i världen.
Pris 8 nätter från 22 900 kr ppr. Läs mer

Palmträd Seychellerna

Seychellerna för hela familjen
Seychellerna passar även för barnfamiljer! Bo i trevliga och prisvärda lägenheter på öarna Mahé och Praslin. Njut av härliga bad på de vackra stränderna, flera av stränderna på Seychellerna är utnämnda som världens vackraste stränder. Gör en utflykt till nationalparken Vallée de Mai där den speciella tvillingnöten Coco de Mer växer. Vill ni aktivera er kan ni snorkla, dyka, cykla eller åka zip-line.
Pris 9 nätter från 19 800 kr ppr. Läs mer

Pojke med kokosnöt Seychellerna

 

 

 

 

 

 


Kombinera två öar, Mahé och Praslin
Se mer av Seychellerna, besök både Mahé och Praslin. På Mahé bor ni på hotellet Coral Strand som är beläget på den vackra stranden Beau Vallon Beach, på Praslin bor ni på omtyckta hotellet Coco de Mer som ligger på stranden Anse Boise de Rose. På Seychellerna väntar fantastiska stränder och härlig natur. För er som inte bara söker avkoppling på stranden finns gott om aktiviteter att göra; dykning, snorkling, cykling och vandring. Besök även huvudstaden Victoria och nationalparken Vallée de Mai.
Pris 9 nätter från från 23 500 kr ppr. Läs mer

Resor till havet

 

 

 

 

 

 


Kryssning i Seychellernas ö-värld
Kryssa mellan Seychellernas fantastiska öar. Njut av den vackra skärgården när ni kryssar mellan de olika öarna och gör stopp för sol, bad och snorkling. Kortare vandring och besök i nationalparken Vallée de Mai erbjuds. Ni bor på fartyget Pegasus som endast rymmer 21 hytter. Kombinera gärna kryssningen med någon av Seychellerna härliga öar.
Pris 7 nätter från från 27 900 kr ppr. Läs mer

Exempel på paketresa Seychellerna

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs också:

Guide till Seychellerna

Fakta och bra att veta inför resan

Bästa tiden på året att åka till Seychellerna

Till toppen