Våra paketresor till Seychellerna
Afro-Caribbean Travel är ansvarig utgivare av seychellernaresor.nu. Vi är en researrangör som sedan 1996 haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina resedrömmar till Seychellerna och andra exotiska destinationer. Nedan är ett axplock av våra populäraste resor till Seychellerna. Observera att detta endast är förslag, ifall ni önskar en längre eller en kortare resa, annat boende eller kombinera med något annat resmål så skräddarsyr vi efter era önskemål. Skriv till info@seychellernaresor.nu

Flyg
Då det inte går några direktflyg från Skandinavien till Seychellerna får man räkna med att göra minst en mellanlandning. Beroende på var du reser ifrån får man räkna med en restid på omkring 13–16 timmar från Skandinavien. Det finns en mängd olika flygbolag som flyger till Seychellerna, bland annat Condor, KLM, British Airways, Qatar Airways, Air France, Etihad Airways, Emirates och Kenya Airways.

Våra reseförslag till Seychellerna

Ö-luffa i Seychellerna

Med boende på familjeägda, charmiga guesthouses kan även de med mindre plånbok få uppleva paradiset. Bo på tre olika öar för att se så mycket som möjligt av natursköna Seychellernas ö-värld.

Mahé, Praslin och La Digue

Se det bästa av Seychellerna! Börja din resa med naturupplevelser på den vackra huvudön Mahé för att därefter ta färja till Praslin, känd för dess vackra stränder.  Avsluta resan på charmiga La Digue. Du bor på hotell med mycket bra standard. På Mahé ligger huvudstaden Victoria, som är världens minsta huvudstad. På Mahé finns även fina vandringsleder och Seychellernas högsta berg. Praslin ståtar med en av världens vackraste stränder, Anse Lazio. Gör ett besök i nationalparken Vallée de Mai där kärleksnöten Coco de Mer växer. På småskaliga La Digue  är det än så länge nästan bilfritt och du tar dig fram med cykel eller till fots. Passa på att paddla kanot och se de många fina stränderna med dess spektakulära granitformationer.
Prisvärd jul- och nyårsresa! Läs mer

Fiska på Seychellerna

Är du intresserad av att fiska har du kommit rätt. Unna dig två dagars sportfiske i Seychellernas underbara vatten. Dorado, wahoo, red snapper, tonfisk med flera fiskar väntar på dig. Du bor på öarna Mahé och Praslin, på hotell belägna direkt på stranden. Seychellerna har en frodig och vacker natur, ett otal mjölvita stränder och turkosskimrande vatten. Ett paradis helt enkelt!
Läs mer

Cerf Island, Praslin och La Digue

Om du har tagit dig ända till Seychellerna måste du besöka mer än en ö. I Seychellernas underbara ö-värld finns många små pärlor, varav ljuvliga och avkopplande Cerf Island är en. I detta reseförslag bor du på Cerf Island, Praslin och charmiga La Digue. På Praslin finns den berömda nationalparken Vallée de Mai och den vackra stranden Anse Lazio.
Läs mer

La Digue, avkopplande på paradisön

La Digue är en liten och fantastiskt vacker paradisö med sagolikt vackra stränder. Bästa sätten att ta sig runt är på cykel eller till fots, eller varför inte med oxkärra!
Läs mer

Kombinera två öar, Mahé och Praslin

Se mer av Seychellerna, besök både Mahé och Praslin. På Mahé bor ni på hotellet Coral Strand som är beläget på den vackra stranden Beau Vallon Beach, på Praslin bor ni på omtyckta hotellet Coco de Mer som ligger på stranden Anse Boise de Rose. På Seychellerna väntar fantastiska stränder och härlig natur. För er som inte bara söker avkoppling på stranden finns gott om aktiviteter att göra; dykning, snorkling, cykling och vandring. Besök även huvudstaden Victoria och nationalparken Vallée de Mai.
Läs mer

Resor till havet

Coco de Mer, bo med halvpension

Bo på romantiska hotellet Coco de Mer på vackra ön Praslin, Seychellernas näst största ö. Seychellerna kan man resa till även om inte plånboken är så stor. Coco de Mer erbjuder rabatter för smekmånadspar. Njut av den fantastiska naturen, de vita stränderna och den goda maten. Praslin ståtar med flera stränder som rankas som de vackraste i världen.
Läs mer

Seychellerna, Praslin

Mahé, Silhouette Island och La Digue

På denna resa besöker du Mahé, som är huvudön i Seychellerna, och där även huvudstaden Victoria är belägen, den lilla paradisön Silhouette Island och avslappnade La Digue. På Mahé väntar en magnifik natur,  vandringsleder och vackra stränder. Silhouette Island är en liten paradisö med regnskog och ett 30-tal invånare. Ön har endast två hotell. Avsluta resan på La Digue. Här råder en karibisk atmosfär. På La Digue är det nästintill bilfritt, du tar dig runt ön på cykel eller till fots.
Lär mer

Kryssning i Seychellernas ö-värld

Kryssa mellan Seychellernas fantastiska öar. Njut av den vackra skärgården när ni kryssar mellan de olika öarna och gör stopp för sol, bad och snorkling. Kortare vandring och besök i nationalparken Vallée de Mai erbjuds. Ni bor på fartyget Pegasus som endast rymmer 21 hytter. Kombinera gärna kryssningen med någon av Seychellerna härliga öar.
Läs mer

Exempel på paketresa Seychellerna

Vi har fler reseförslag till Seychellerna, läs mer här.

Läs också
Guide till Seychellerna
Fakta och bra att veta inför resan
Bästa tiden på året att åka till Seychellerna

Skriv till info@seychellernaresor.nu för mer information om våra resor till Seychellerna.