Afro-Caribbean Travel är ansvarig utgivare av seychellernaresor.nu. Vi är en researrangör som sedan 1996 haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina resedrömmar till Seychellerna och andra exotiska destinationer. Nedan är ett axplock av våra populäraste resor till Seychellerna, pris från ca 21 150 kr per person. Observera att detta endast är förslag, ifall ni önskar en längre eller en kortare resa, annat boende eller kombinera med något annat resmål så skräddarsyr vi efter era önskemål. Skriv till info@seychellernaresor.nu

Res till Seychellerna –  flyg

Då det inte går några direktflyg från Skandinavien till Seychellerna får man räkna med att göra minst en mellanlandning. Beroende på var du reser ifrån får man räkna med en restid på omkring 13–16 timmar från Skandinavien. Det finns en mängd olika flygbolag som flyger till Seychellerna, bland annat Condor, KLM, British Airways, Qatar Airways, Air France, Etihad Airways, Emirates och Kenya Airways.

Ö-luffa i Seychellerna

Med boende på familjeägda, charmiga guesthouses kan även de med mindre plånbok få uppleva paradiset. Bo på tre olika öar för att se så mycket som möjligt av natursköna Seychellernas ö-värld.
Läs mer


La Digue, avkopplande på paradisön

La Digue är en liten och fantastiskt vacker paradisö med sagolikt vackra stränder. Bästa sätten att ta sig runt är på cykel eller till fots, eller varför inte med oxkärra!
Läs mer


Coco de Mer, bo med halvpension

Bo på romantiska hotellet Coco de Mer på vackra ön Praslin, Seychellernas näst största ö. Coco de Mer erbjuder stora Seychellerna kan man resa till även om inte plånboken är så stor.rabatter för smekmånadspar. Njut av den fantastiska naturen, de vita stränderna och den goda maten. Praslin ståtar med flera stränder som rankas som de vackraste i världen.
Läs mer

Palmträd Seychellerna

Kombinera två öar, Mahé och Praslin

Se mer av Seychellerna, besök både Mahé och Praslin. På Mahé bor ni på hotellet Coral Strand som är beläget på den vackra stranden Beau Vallon Beach, på Praslin bor ni på omtyckta hotellet Coco de Mer som ligger på stranden Anse Boise de Rose. På Seychellerna väntar fantastiska stränder och härlig natur. För er som inte bara söker avkoppling på stranden finns gott om aktiviteter att göra; dykning, snorkling, cykling och vandring. Besök även huvudstaden Victoria och nationalparken Vallée de Mai.
Läs mer

Resor till havet


Kryssning i Seychellernas ö-värld

Kryssa mellan Seychellernas fantastiska öar. Njut av den vackra skärgården när ni kryssar mellan de olika öarna och gör stopp för sol, bad och snorkling. Kortare vandring och besök i nationalparken Vallée de Mai erbjuds. Ni bor på fartyget Pegasus som endast rymmer 21 hytter. Kombinera gärna kryssningen med någon av Seychellerna härliga öar.
Läs mer

Exempel på paketresa Seychellerna


Läs också
Guide till Seychellerna
Fakta och bra att veta inför resan
Bästa tiden på året att åka till Seychellerna

Skriv till info@seychellernaresor.nu för mer information om våra resor till Seychellerna.