Instagram Seychellerna

Instagram Seychellerna – några av de bästa platserna

I ett land som Seychellerna som kan stoltsera med några av världens vackraste stränder blir det förstås ett visst strandfokus. Men det finns så mycket mer spännande för din kamera. Du hittar instaspots som lummig regnskog och färgglada byggnader. Följ med på en instagram Seychellerna tur – från ö till ö:

Mahé

Vi börjar på Mahé som är Seychellernas största ö och där landets huvudstad Victoria är belägen.

Sauzier Waterfall

Ett vattenfall kan aldrig bli fel. Efter en kort promenad genom regnskogen hittar du detta härliga fall med sköna pool där du med fördel kan ta dig ett dopp.

Port Launay Beach

Port Launay Beach ligger i anslutning till Saudier Waterfall och är med seychelliska mått ingen storslagen strand men den lugna bukten med de vackra färgglada båtarna och med Anse L’Islette i bakgrunden gör den till en av de vackraste platserna på Seychellerna.

Arul Mihu Navasakthi Vinayagar Temple 

Seychellernas enda hinduiska tempel ligger mitt i huvudstaden Victoria och är helt klart stadens mest unika byggnad.

Praslin

Praslin är Seychellernas näst största bebodda ö och hem till en mängd storslagna stränder men är även hem till Coco de Mer palmen och Seychellernas nationalfågel, den svarta papegojan.

Vallée de Mai

Vallée de Mai är naturreservat och även med på UNESCOs världsarvslista. Här känner du dig som Putte i blåbärsskogen omgärdad av de endemiska Coco de Mer palmerna.

Coté d’Or

Vitare, mjukare sand är svårt att föreställa sig och mitt på denna strand hittar du palmernas palm som inbjudande böjer sig ut mot havet.

Anse Georgette

Definitivt en av Seychellernas vackraste stränder. Men även om den är offentlig så är den omgärdad av Lemuira Resort så om du vill besöka den måste du anmäla dig innan besök. Alternativ vandra från Anse Lazio.

La Digue

La Digue är en riktig barfota ö och även om ett fåtal bilar nu har hittat hit är cykeln fortfarande huvudtransportmedlet på ön.

Anse Source d’Argent

Kanske Seychellernas mest kända strand och av många även utsedd inte bara till Seychellernas utan världens vackraste strand. Det finns hur som inte många stränder liknande denna!

Anse Severe/Bikini Bottom

Färglada skjul och skyltar, pastellfärgade cyklar och om du har tur en livs levande jättesköldpadda.

Instagram Seychellerna – bästa platserna via kartan:

Det var ett urval av alla bra platser för Instagram Seychellerna. Det finns såklart många fler plaser som gör sig för en fotoutflykt men det här är definitivt några av våra favoriter.
Du kan hitta fler tips på instagramplatser för BarbadosZanzibar & Tobago.

Seychellernaresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 
Ring eller maila oss! 
Telefon: 08-30 21 03 
Epost: info@seychellernaresor.nu

Populära resor till Seychellerna:

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med ett skräddarsytt förslag eller svarar på dina frågor:

Seychellernas turistbyrå:

Relaterade blogginlägg: