När vi får feedback från våra gäster!

Bland det bästa vi vet är när vi får feedback från våra gäster runt om i världen. Det är såklart allra roligast med 100% nöjda kunder men det är också otroligt viktigt för oss att få feedback på det som inte höll måttet. Utan den typ av återkoppling kan vi inte förbättra och vi strävar alltid efter att bli ännu bättre!

Lena med familj var nyligen på Seychellerna och skickade oss nedan efter resan:

Hej!
Min återkoppling på resan är enkel: jag och hela familjen är helnöjda. Allt fungerade alldeles utmärkt. Vi gillade boendet starkt (L’Hirondelle på Praslin), bra läge, rent och fint och trevlig personal. Att frukosten dukades fram och tillagades i lägenheten var också mycket trevligt. Passade oss bra som ändå inte är så intresserade av stora frukostbufféer.


Boendet var ju inte av det allra lyxigaste slaget, men det var ju också ett medvetet val eftersom jag hellre ville lägga pengar på aktiviteter på plats. 
Transfer fungerade utmärkt överallt. Den lokala firman 7South var alltid på plats där de skulle möta upp. Vår kontaktperson Hubert Hoareau var mycket ”service-minded” och vänlig. Gav oss bra tips och var mycket tillgänglig. Ordnade bland annat så att vi fick se delar av Mahé innan flyget hem, i stället för en lång väntan på flygplatsen. 
Det fanns mycket att göra på Praslin, vilket tilltalade oss, så det blev dykning för delar av familjen, snorkling, vandring, m.m (förstås också beach).  
Jag fick ju också god hjälp vid bokning av resan av er med stor lyhördhet för mina önskemål. Tack för det! Och utan det hade förstås resan inte blivit så lyckad! 
Vänliga hälsningar Lena

Lena som reste till Seychellerna i juni/juli 2023

Tack Lena med familj for att ni gav oss förtroendet att hjälpa er med er resa!

TIPS PÅ BOENDEN PÅ PRASLIN

Seychellerna är en destination som förknippas väldigt mycket med lyx och överdådiga resorts. Vi vill visa att det finns ett annat Seychellerna, tillgängligt för många fler av oss. Det finns enklare boenden med möjlighet till självhushåll för dig som vill resa med en mindre budget, dig som vill lägga pengarna på upplevelser snarare än mat & boenden.

Kontakta oss så berättar vi mer!

RESOR


Publicerat

i

Etiketter:

Seychellernaresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 
Ring eller maila oss! 
Telefon: 08-30 21 03 
Epost: info@seychellernaresor.nu

Populära resor till Seychellerna:

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med ett skräddarsytt förslag eller svarar på dina frågor:

Seychellernas turistbyrå:

Relaterade blogginlägg: