Golf på Seychellerna

Golf på Seychellerna

Golf på Seychellerna? Finns det ens? Att säga att Seychellerna är en golfdestination är definitivt at överdriva men du kan faktiskt spela golf här. Du hittar två golfbanor på Seychellerna, en lite enklare 9-håls bana på huvudön Mahe och så en 18-håls bana på resorten Lemuria på ön Praslin.

Lemuria Golf

Om du bor på Lemuria så ingår green fee men alla är välkomna att spela på banan. De första 12 hålen är flacka och tämligen enkla medan de avslutande 6 är mer utmanande och definitivt mer kuperade. Banan byggdes år 2000 och är designad av Marc Antoine Farry & Rodney Wright. Banan är inte lång men har sin beskärda del av svårigheter i form av palmer, vattenhål och en del träskmark.

Det berömda 15-hålet

Ofta utsedd till ett av världens vackrast hål, nr 15, nästan lika långt som höjdskillnaden är. Utsikten är magnifik och det kanske bästa av allt, när du satt putten kan du smita ner på Anse Georgette. Kanske en av världens vackraste stränder. Här kan du ta en välförtjänt paus och ett skönt bad. För på Lemuria finns inga fasta tee-tider.

Efter 15-hålet kan du smita ner hit till Anse Georgette – kanske en av världens absolut vackraste stränder

Så till dig som oroar dig för golfabstinens på din Seychellernasemester, här har du lösningen!

Läs mer om våra resor till Seychellerna här.


Etiketter:

Seychellernaresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 
Ring eller maila oss! 
Telefon: 08-30 21 03 
Epost: info@seychellernaresor.nu

Populära resor till Seychellerna:

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med ett skräddarsytt förslag eller svarar på dina frågor:

Seychellernas turistbyrå:

Relaterade blogginlägg: