Bröllopsresa

Välj Seychellerna för en oförglömlig bröllopsresa!

Världen är full av förtrollande platser men som smekmånads – destination erbjuder Seychellerna allt du kan tänkas önska dig. Inte bara hittar du här några av världens vackraste stränder, här finns också hotell för alla smaker, trevliga aktiviteter och god mat. Vad kan du mer önska dig när ni ska skapa minnen för livet!

Seychellerna är verkligen det förlovade landet. Glittrande blått hav, stränder to ”to die for”, grönskande natur och natursköna vandringar, livlig marknad, vattensporter och massor av privata utflykter på öarna gör den idealisk för er smekmånad .

Var ska ni bo på din bröllopsresa?

Vill ni göra som världens kungligheter och kändiselit kan ni slå på stort och bo på någon av de privata öarna som North Island, Dennis Island eller Desroches. Men det kostar och det finns gott om fantastiska alternativ även på de tre bebodda öarna Mahé, Praslin & La Digue. Mahé har det största utbudet av hotell medan La Digue erbjuder mer barfotalyx.Vi rekommenderar alltid att besöka minst två av dessa öar.

Många hotell på Seychellerna erbjuder olika typer av paket för smekmånadspar. Förmånliga rabatter, bubbel på rummet, romantisk middag på stranden är exempel på vad som kan ingå. Kontakta oss så hjälper vi dig med vad som kan passa just er bäst.

Tips på lite annorlunda aktiviteter, perfekta för att skapa minnen tillsammans på bröllopsresan!

Det finns mycket att göra på Seychellerna för den som vill och ni hittar många tips här på bloggen. Tips som självklart passar även när ni är på smekmånad. Men här har vi valt lite annorlunda aktiviteter som skapar speciella minnen för livet.

Gör era egna konstverk!

Vill ni även ha ett fysiskt minne med er hem, vad kan vara bättre än att skapa era egna konstverk. Som på tex på Roots där ni kan skapa era egna textiltryck med blommor & blad från den omkringliggande trädgården. 
Ett annat förslag är att skapa egna keramikalster hos Zara. Hon erbjuder olika typer av workshops, allt från lite enklare till sessioner vid drejskivan.

Laga mat tillsammans

Är mat eran grej finns ett brett urval av matlagningskurser att välja mellan under er smekmånad på Seychellerna. Störst är urvalet på Mahé. Här hittar du tex heldagskurser i konsten att laga Creole. En annan rolig matupplevelse är att laga er egen mat hos Maria’s Rock Café.

Kayaking på Seychellerna

Varför inte paddla kajak tillsamman! Vi har två förlag med lite olika typ av paddling. Ni kan antingen välja att paddla i en genomskinlig kajak vi Ance Sourec d’Argent, en av Seychellernas verkligt ikoniska stränder. Har ni riktig tur kan ni få se rockor under er kajak. Välj att avsluta med ett stopp på den sagolikt vackra stranden Anse Pierrot för en otrolig strandupplevelse.

Det andra förslaget är att paddla genom Mahés våtmark längst ner på Mahés sydvästra spets (kan med fördel kombineras med ett besök på Marias Rock Café). Den här turen erbjuder en helt annan typ av naturupplevelse än den på La Digue.

Foto: Crystal Kayak Tours

En heldag med hyrbil

Hyr en bil och ta en tur på Mahé. Även om det är vänstertrafik och ganska smala vägar är det enkelt att ta sig fram. Det är glest med bilar och få vägar.

Börja dagen med en adrenalinchock med zipline på Mahés västra kust, nära Port Glaud. Gör sedan den korta vandringen genom tropisk skog till vattenfallet Sauzier där ni kan ta ett dopp i den naturliga poolen vid foten av fallet. Ratta bilen längs den orimligt krokiga vägen Sans Soucis där ni kan göra utforska vid en tefabrik och det historiska landmärket Venn’s Town. Avsluta dagen i den lilla, lilla huvudstaden Victoria.

Det finns självklart så mycket mer att göra. Ha en mysig solnedgångspicnic, vandra längs någon av alla vandringsleder, ha en romatisk middag på stranden, hälsa på Seychellernas urinvånare, jättesköldpaddorna. Det finns så mycket att upptäcka på dessa fantastiska öar. Vi finns här för att lotsa er till en oförglömlig bröllopsresa till Seychellerna!

Vill du gifta dig på Seychellerna? Vi kan självklart hjälpa dig med det också. Kontakta oss:


Etiketter:

Seychellernaresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 
Ring eller maila oss! 
Telefon: 08-30 21 03 
Epost: info@seychellernaresor.nu

Populära resor till Seychellerna:

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med ett skräddarsytt förslag eller svarar på dina frågor:

Seychellernas turistbyrå:

Relaterade blogginlägg: