Var ska du bo på La Digue

Var ska du bo på härliga La Digue?

La Digue är den lilla ön med den stora känslan och vi rekommenderar alla våra gäster att spendera dagar på denna favoritö. Fortfarande förhållandevis oförstörd med minimalt med biltrafik och skön avsaknad av höga hus och massturism, är det här det perfekta stället att gå ner i varv på. Det finns precis lagom mycket att göra på La Digue. Men var ska du bo? Rent geografiskt är detta en lätt fråga eftersom La Digue är så litet och i princip alla boenden ligger i La Réunion, den lilla byn där färjan lägger till. Men det finns ett och annat boende att välja på.
Här kommer några av våra favoriter för olika budgetar:

Pension Michel 3*

Med sina blott 8 rum är Pension Michel ett verkligt personligt alternativ till boende på La Digue. Avkopplande, vänligt och bekvämt. Pension Michel är centralt beläget på ön. Pensionatets rum har terrasser med utsikt över den vackra trädgården och ligger på behagligt gångavstånd till stranden Anse Reunion. 

Cabanes des Anges +3*

Cabanas des Anges har 12 stycken cabanas med kök vilket möjliggör självhushåll men frukostrestaurang finns om så önskas. Här har du bara 7 minuters promenad ner till närmaste strand. Bor gör du här i en lummig trädgård med tillgång till pool. Perfekt för dig som vill sköta dig själv. Det finns några mindre livsmedelsaffärer på ön.

Le Repaire Boutique Hotel ++3* 

Troligtvis La Digues mest populära boende så vill du bo här måste du vara ute i god tid, det är nästan alltid fullbokat. Vilket inte är så konstigt med sitt perfekta läge vid stranden. Le Repaire Boutique Hotel ligger dessutom inom bekvämt gångavstånd från färjelägret, affärer, och cykeluthyrning.
Totalt har hotellet 18 rum, både med och utan havsutsikt.
Le Repaire är också kända för att servera öns bästa pizza!

La Domaine de lÓrangeraire 4* 

Bättre än så här blir det inte. La Domaine erbjuder fantastiska villor (34 st)som ligger i den branta sluttningen (skjuts går att få med anläggningens golfbil) omgärdade av en härlig grönska. Men La Domaine har även 20 st villor som ligger i trädgården, kanske mer lämpliga om du bor här med småbarn.
Här finns ett spa och hotellet har två restauranger och 3 barer. Det finns också en liten strand i anslutning till La Domaine.

Våra favoriter på kartan

Alla våra favoritboenden ligger centralt belägna i la Digues enda by, La Reunion. Här hittar du dem på kartan:

NYFIKEN PÅ LA DIGUES STRÄNDER?


Publicerat

i

Etiketter:

Seychellernaresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 
Ring eller maila oss! 
Telefon: 08-30 21 03 
Epost: info@seychellernaresor.nu

Populära resor till Seychellerna:

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med ett skräddarsytt förslag eller svarar på dina frågor:

Seychellernas turistbyrå:

Relaterade blogginlägg: